WIMPEREXTENTIONS

Bij Amazing Lashes and more worden de wimperextensions aangebracht door een ervaren wimperstyliste.

Laat u goed voorlichten, vooral als u leest dat een behandeling of het navullen een korte duur heeft, dit is namelijk onmogelijk! U heeft maar 1 paar ogen, dus wees er zuinig op!


Het zetten van de wimperextentions vergt tijd en nauwkeurigheid.  Lijmklonten horen niet tussen de wimperharen.


Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions op de natuurlijke wimpers bevestigd,uiteraard met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van echt te onderscheiden is. De lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op de natuurlijke wimpers, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers.


Enkele voordelen en kenmerken van Wimperextensions zijn:

– tot 5 weken houdbaar, afhankelijk van de eigen wimpercyclus

– voelt zacht en flexibel aan

– geeft een zeer natuurlijke uitstraling

– behandelduur ongeveer 1,5  uur bij een volledige nieuwe set

– nabehandeling ongeveer 1 uur.


Iedere 2 a 3 weken wordt een nabehandeling geadviseerd, om de wimperextensions vol en mooi te houden. Hoe meer natuurlijke wimperhaartjes u zelf heeft, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. De lengte en style beslissen we eventueel samen, na het beoordelen van uw natuurlijke wimpers. Deze zijn bepalend voor welke behandeling ik kan toepassen.

De wimperextensions zijn zeer comfortabel om te dragen. U zult de aanwezigheid van de extentions niet voelen. Qua nazorg en behandeling m.b.t make-up en reiniging van het gezicht zijn er een aantal punten die u in acht dient te nemen.U ontvangt na de behandeling een nazorgformulier. Er is in de salon een complete lijn producten die speciaal vervaardigd zijn voor wimperextentions.


ADVIES: Ik raad buikslapers af om wimperextensions te laten plaatsen, de extensions zijn namelijk niet geschikt om er op te liggen. Bij eerdere uitval of het rommelig worden van de extensions ben ik niet verantwoordelijk.WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN ONE BY ONE EN VOLUME?


Bij volume wimperextensions  worden per wimperhaartje meerdere extentions aangebracht. In principe is dit dezelfde techniek als bij de one by one techniek. Waarom zou je dan toch voor deze techniek kiezen? Bij volume wimperextentions wordt een vollere look gecreëerd door middel van de meerdere extentions de geplaatst worden op 1 eigen wimperhaar. Deze zijn een stuk dunner dan one by one wimperextensions. Indien u volume wimperextentions wilt laten plaatsen, kunnen per wimperhaartje wel 2 tot 8 extensions op de natuurlijke wimper geplaatst worden.

Nog een voordeel van de volume techniek is dat het langer blijven zitten. Doordat het eindresultaat voller oogt, valt het minder snel op dat u haartjes gaat missen bij uitval.


VOORDELEN

*Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers

*Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet

*Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater

*Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper

*Geen uitlopende mascara

*Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig

*Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen

*Wordt pijnloos opgebracht

*Blijft tot 5 a 6 weken zitten

*Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers


WHAT PEOPLE SAY