WENKBRAUWSTYLING

De ogen en de wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Ga voor de perfecte wenkbrauwen!. Het (laten) verven en epileren van uw wenkbrauwen zorgt voor een mooie vrouwelijke uitstraling. Geef uw wenkbrauwen de juiste behandeling, voor een natuurlijk mooie vorm en kleur.


In het geval wanneer er (bijna) geen wenkbrauwen meer aanwezig zijn of stukjes missen, is het mogelijk om met behulp van henna wenkbrauwen te vormen.

Wenkbrauwen verven met henna is een methode om de wenkbrauwen op te vullen en de kleur van de wenkbrauwen te doen herleven. Hiermee wordt de uitstraling van het gezicht sterk verbeterd. Het gebruik van henna is ook geschikt voor mensen met micro pigmentatie, grijze wenkbrauwen of permanente make-up. Zeer geschikt voor vrouwen waarbij normale verf niet lang houd!


Werkwijze

Bij de Henna Brow Treatment kan er gekozen worden voor henna verf in verschillende kleuren, zoals lichtbruin, midden bruin, donkerbruin en zwart. De henna blijft ongeveer 2 weken op de huid zitten en ongeveer 6 weken op de haren, afhankelijk van het huidtype en de nazorg.Omdat er direct resultaat zichtbaar is kan de henna dienen als een alternatief of een test voor permanente make-up. Voor een blijvend effect is er wel enige nazorg nodig zoals:

*niet overmatig wassen;

*niet te veel crèmes, tonics en op alcohol gebaseerde producten gebruiken;

*blootstelling aan chloor-, zwembad of zout water.

Deze zaken verminderen de duur en de pigmentatie van het product.Elleebana Brow Henna bestaat uit 7 hoog gepigmenteerde luxe kleuren, perfect voor elk huidtype en elke toon. Al is het zeer makkelijk om de kleuren te mixen om zo een gepersonaliseerde kleur te creëren voor elke individuele klant. BROW MAGIC!


De manier waarop Elleebana Brow Henna op het haar en de huidstructuur werkt is uniek in vergelijking met verven. Wanneer je verft wordt er een oxidatiemiddel gebruikt om de haarschubben van de haartjes te openen en zorgt ervoor dat de kleur door het oxidatieproces de cortex van de haartjes kan binnendringen.


Henna daarentegen gedraagt ​​zich als een deken over het haar en zorgt voor een coating op de haarschacht en bedekt alleen de bovenste lagen van de haarschubben van het haar. Omdat de haarschubben een schaalachtige afwerking hebben, maakt deze coating de afwerking gladder, bijna alsof ze de imperfecties van het haar eruit haalt om het haar en de wenkbrauw dikker, zachter en gladder  eruit te laten zien.


Het proces van wenkbrauw henna met het merk Elleebana vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren of de kleur door de haarschacht te oxideren en omdat het product op basis van planten is, is dit natuurlijke alternatief een geweldige optie voor mensen met gevoeligheden.


Elleebana Brow Henna bevat geen ammoniak, lood of peroxide.
WHAT PEOPLE SAY