HAIREXTENTIONS

Bij Amazing Lashes and more worden de hairextensions aangebracht door een ervaren haarstyliste.

U kunt terecht voor diverse techieken o.a. waxextentions, hairwave d.m.v. mirco ringen, of  tape extentions .


Hairextentions zijn ideaal om je eigen haar voller en/of langer te maken maar ook perfect als je een ander kleurtje in je haar wilt.

De hairextensions worden bevestigt aan het eigen haar. Ik werk zelf graag met so cap en indian gold. Mocht je graag een ander merk willen dan is dit bespreekbaar.

Ik werk uitsluitend met 100% echt haar.Indian Gold extentions

De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar afkomstig uit India. De haren worden speciaal door de fabriek geselecteerd.

Indian Gold is remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen waardoor deze niet in elkaar kunnen gaan klitten. De fabriek sonteert de haren zelf. Er wordt voor de verwerking dan ook uitsluitend rauw haar ingekocht dat nog origineel gebundeld is als reeds afgeknipte paardenstaart. Zo weet de fabriek zeker dat het haren nog remy gesorteerd is en niet zijn gemengd zijn met andere losse haren waarvan de schubbenlaag misschien de verkeerde kant op ligt.


So cap extentions

Socap zijn de beste hairextensions in het goedkopere prijssegment. Qua prijs / kwaliteit verhouding krijg je namelijk goede extensions. So Cap staat bekent om deze extensions. Het zijn wel hairextensions die wat meer verzorging nodig hebben dan andere (duurdere) hairextensions

Wilt u een betaalbare haarverlenging of volumebehandeling dan kunt u met een gerust hart kiezen voor de hairextensions van Socap. Houdt er wel rekening mee dat u uw haar regelmatig verzorgt met een masker en goede conditioner. Daarnaast zal het droogföhnen van uw haar met Socap Hairextensions langer duren dan met een ander hairextensionsmerk. Dit komt doordat de hairextensions van Socap meer water “opzuigen” doordat de haarschubben niet meer volledig intact zijn. Hierdoor kan het water makkelijker in de haren dringen en duurt het dus ook langer voordat het haar weer droog is.Hoe verleng je je haar met hairextensions?


Wax extentions

Er zit een klein stukje wax aan de bovenzijde van elke extention, deze wordt door middel van warmte aan het eigen haar bevestigd.

De hairextensions worden weer verwijderd door middel van een oplosgel en een tangetje die het waxje weer gemakkelijk verwijderd. 

Met deze techniek kunnen de hairextensions 3 tot 5 maanden blijven zitten zonder dat het eigen haar beschadigd.

Duur van de behandeling van een volledige verlenging; ongeveer 2.5u incl model knippen.Tape extentions

Tape extensions zijn ontworpen voor het creëren van volumineus en luxe, lang haar. Deze worden geplaatst d.m.v. van een plakstripje aan de bovenzijde van kleine matjes van maximaal 4cm.

Ze veroorzaken geen spanning en zorgen voor een uiterst vlakke, elastische en “meebewegende” verbinding en dus voor optimaal draagcomfort.

Transformeer uw verschijning direct en in een uur!

Tape extensions kunnen langere tijd gedragen worden, maar ze kunnen ook af en toe in het haar geplaatst worden voor een speciaal effect. De tape op de extensions is eenvoudig te vervangen, waarna de extensions weer opnieuw geplaatst kunnen worden. Het gebruik van speciale apparatuur voor het vastzetten is niet nodig; de extensions kunnen gewoon met de hand worden vastgezet.


Hairweave

Een hairweave is een baan met haar en deze wordt met een machine geweven op een dunne band. Ik gebruik microrings om deze hairweave in het eigen haar vast te zetten. Microrings zijn kleine ringetjes die over het eigen haar geschoven worden en tegelijkertijd ook over een plukje haar van de hairweave wordt geschoven. De hairweave met microrings dient om de 6 weken opnieuw omhoog geplaatst worden. Dit is zeer belangrijk omdat er ruimte komt tussen de hairweave en het eigen haar omdat je eigen haar natuurlijk groeit. Wanneer je de hairweave niet tijdig omhoog laat plaatsen loop je kans dat je eigen haar verstrengeld raakt met de hairweave. Houd je dus altijd aan deze maximale duur van 6 weken.


De hoeveelheid haar die je nodig hebt is afhankelijk van de hoeveelheid en de dikte van je eigen haar. Mensen met weinig en fijn haar hebben logischerwijs minder banen hairweave nodig dan mensen met juist heel dik en veel haar. De kosten voor een hairweave verschillen dus sterk per persoon en zijn volledig afhankelijk van je eigen haar.


fijn haar 4 tot maximaal 6 banen

normaal haar 5 tot maximaal 7 banen

dik haar 6 tot maximaal 8 banen


De prijzen van de tape extentions en hairweave zijn op aanvraag.


WHAT PEOPLE SAY